Klussen in de woning

U heeft als huurder veel klusvrijheid aan de binnenzijde van uw huurwoning. Aan de buitenzijde van de woning zijn beperkte veranderingen mogelijk.

Kleine veranderingen zoals schilderen, behangen, planken ophangen is zonder toestemming mogelijk. Als u de woning opzegt levert u de woning op in een neutrale smaak. Zo hebben de muren een neutrale kleur en zijn de gaatjes netjes dichtgemaakt. Uitgangspunt is dat de nieuwe huurder de woning kan huren, zonder veel geld uit te moeten geven aan het opknappen van de woning. Voor grotere veranderingen heeft u toestemming van Dunavie nodig. Onderaan deze pagina leest u welke stappen u doorloopt voor het aanvragen van grotere veranderingen.

Let op: via deze pagina kunt u geen reparatieverzoek indienen!

Gebouw met koop- en huurwoningen

Bent u huurder van een woning in een gebouw waar ook koopwoningen zijn? Neemt u dan contact op met ons, wij sturen uw aanvraag door naar de VvE- beheerder.

  • 2

  • 3

  • 4

    Controle klus door Dunavie

    Is de opzichter op bezoek geweest om de klus met u door te nemen? Maak dan een nieuwe afspraak met de opzichter zodra u de klus heeft afgerond. Dan komt hij graag het resultaat bekijken en beoordelen. Pas na deze goedgekeurde inspectie is de toestemmingsaanvraag in orde. 

    Is de opzichter niet langs geweest en heeft u al toestemming gekregen? Dan hoeft u niets door te geven en wensen we u veel plezier met de aangebrachte verandering.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden