Geen objecten gevonden

Nieuwbouw project

Terug naar overzicht

Oeverpolder (afgerond)

Katwijk | Hoornes

Aantal woningen: 52

Over dit project

Inschrijving is geopend tussen 1 december 12:00 uur en vrijdag 11 december 17:00 uur
Hieronder kun je de drie verschillende woningen vinden op Hureninhollandrijnland.nl. Klik op de link om te worden doorgestuurd naar de inschrijvingspagina van de woning:
Driekamerwoning sociale huur
Tweekamerwoning sociale huur
Driekamerwoning middelhuur

Wat gaan we bouwen?

Moderne huurappartementen tussen de Hoorneslaan en de Jaap Bergmanstraat in Katwijk Noord.

Tegenover het winkelcentrum Hoornespassage bouwt Dunavie, naast de Pniëlkerk, de komende periode een appartementencomplex met 32 twee- en 20 driekamerwoningen. Alle appartementen hebben een royale woonkamer, een of twee slaapkamers, een balkon, een badkamer en toilet. In totaal zijn er 11 woningtypen ontworpen. Via het menu aan de rechterkant kunt u een indruk krijgen van een mogelijke woningindeling.

De gevels zijn voorzien van mooie balkons en doorlopende gevelbanden. Er wordt een lichte gevelsteen toegepast. Qua beeldkwaliteit geeft het wooncomplex een knipoog naar het recent opgeleverde Dunavie wooncomplex Hoorneslaan.

De 42 woningen worden verhuurd in de categorie ‘betaalbaar’. De overige tien woningen (aan de Hoorneslaan) bevinden zich in de categorie ‘middelduur’.

Parkeren
Binnen het bouwblok is een parkeerterrein ontworpen. Huurders hebben hier een eigen parkeerplaats. Bezoekers parkeren hun auto buiten het woonblok op straat.

Ambities Dunavie op gebied van Duurzaamheid
Dunavie heeft ambitieuze doelen op het gebied van duurzaamheid. De woningen voldoen aan het bouwbesluit 2018. Elk appartement beschikt over een eigen warmtepomp en boiler. Op het dak worden 6 zonnepanelen per appartement geplaatst.

In overleg met de gemeente en het Hoogheemraadschap Rijnland wordt voor een duurzame oplossing van de opvang van het regenwater gekozen. Het parkeerterrein binnen het bouwblok wordt voorzien van waterdoorlatende bestrating en tussen het woonblok en het kantoorgebouw komt een brede, groene wandelstrook met een wadi. De wadi zorgt voor een tijdelijke waterberging bij hevige regenval.

De oplevering wordt in het voorjaar van 2021 verwacht. Eind 2020 woden de appartementen op de website Huren in Holland Rijnland aangeboden. Uiterlijk in januari 2021 vindt de woningtoewijzing plaats.

Belangrijke informatie tijdens het klussen:

De bedieningspanelen van de deurbel, CO2 meter en thermostaat mogen absoluut niet van de wand worden gehaald of verplaatst. Ook niet om er achter te kunnen verven of behangen


Locatie op kaart