Wie zijn wij?

Dunavie verhuurt woningen, bedrijfsruimtes, garages en parkeerplaatsen. Sociale en vrije sectorhuurwoningen. Zo geven we bijna 8.000 huishoudens een fijne, betaalbare plek om te wonen. We staan midden in de maatschappij. Zorgen voor leefbare buurten, mooie ontmoetingen en gewoon goede woningen.

Hoe we dat doen? Persoonlijk, duidelijk, verrassend en samen. Samen met onze huurders, zorg- en welzijnspartijen, de gemeente Katwijk en vele anderen. Goed wonen, nu en in de toekomst. Bij alles wat we doen, stellen we de huurder centraal.

Door onze organisatie altijd te vernieuwen, te leren en te ontdekken maken we stappen. Elke dag werken we met zo'n 90 collega's hard aan het woonplezier voor onze huurders. Of het nu de collega's aan de telefoon zijn, de buurtbeheerder die u helpt of de opzichter die uw klacht komt bekijken. Elke dag werken wij met passie aan wonen. Voor huurders in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Zo doen we ons werk

Bestuur en management

Bestuurder en managementteam

Dunavie heeft drie managers en een bestuurder. Met z'n vieren vormen zij het managementteam.

Roland Marx, bestuurder

Als bestuurder is Roland Marx eindverantwoordelijk voor Dunavie en onze #Dunavisie. Samen met het management neemt hij besluiten over beleid, investeringen, ontwikkelingen en projecten.

Dirk van Puffelen, manager wonen

Bewonerscommissies, samenwerkingen, leefbaarheid en huurbeleid. Enkele voorbeelden van het werk van de afdeling wonen. Samen met de gebiedsteams Noord en Zuid werkt Dirk elke dag midden in de maatschappij.

Remko Adema, manager vastgoed

Nieuwbouwprojecten, verduurzaming en renovatie. Alles wat met de woningen zelf te maken heeft, hoort bij vastgoed. Met projectleiders, ontwikkelaars en uitvoerders werkt Remko aan goed wonen, nu en in de toekomst.

Gijs Diemel, manager bedrijfsvoering & control

De begrotingen, controles op wet- en regelgeving, jaarrekeningen en nog veel meer. Samen met de teams facilitair, inkoop, IT, financiƫn en planning & control werkt Gijs aan een professionele organisatie.