GGZ Rivierduinen en Dunavie tekenen intentieverklaring voor samenwerking

Publicatiedatum: 23-12-2019

 

Op maandag 16 december ondertekenden Ernst Hoette, bestuurder van GGZ Rivierduinen en Pierre Sponselee, interim directeur-bestuurder van woningcorporatie Dunavie een intentieverklaring. GGZ Rivierduinen en Dunavie kijken samen naar de realisatie van vijftien 2-kamerwoningen ten behoeve van Beschermd Wonen en één kantoorruimte in het nieuwbouwproject ‘de Kwekerij’ in Rijnsburg.

Dunavie en GGZ Rivierduinen vinden het belangrijk om een samenleving te creëren waar plek is voor iedereen
Een plek waar iedereen welkom is, meedoet en erbij hoort en de bewoners een (sociale) binding mee hebben. Op deze locatie komen woningen ten behoeve van Beschermd Wonen. Deze woonvorm biedt een thuis voor cliënten die niet alleen of zelfstandig kunnen wonen. Cliënten wonen naast elkaar en krijgen begeleiding. De begeleiders van GGZ Rivierduinen helpen cliënten om hun leven weer op te pakken en leren cliënten hun mogelijkheden en talenten zo veel mogelijk te benutten.

De bewoners die gehuisvest worden in dit project zijn voornamelijk cliënten die uit de gemeente Katwijk komen of naasten hebben die uit de gemeente Katwijk komen en die op deze manier in hun eigen omgeving de stap naar zelfstandig wonen kunnen maken.

Dunavie zet zich graag samen met maatschappelijke organisaties in voor mensen die niet alleen een smalle beurs hebben, maar ook extra aandacht nodig hebben om met begeleiding te kunnen wonen.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden