Geen objecten gevonden

Bezoek van burgemeester Cornelis Visser en wethouder Gerard Mostert bij Torenflats

Publicatiedatum: 08-11-2021

 

Vandaag kwamen wethouder Gerard Mostert en burgemeester Cornelis Visser op bezoek bij onze Torenflats. Ze spraken met huurders die initiatiefnemers van de handtekeningenpetitie zijn en een lid van de bewonerscommissie, die al 40 jaar met plezier in de flat woont.

Wat kunnen gemeente, Dunavie en alle partners doen, om de leefbaarheid van de huurders uit de Torenflats te verbeteren? Dat was de vraag die centraal stond. Duidelijk werd dat er al veel stappen zijn gemaakt. Huurders willen dolgraag betrokken blijven bij de stappen die onze collega's Anne en Luke met de partners uit Hoornes samen in beweging al hebben genomen. Die inspanning wordt gehoord, gezien en draagt merkbaar bij aan een fijnere leefomgeving...dát is waar we voor gaan. #huurdercentraal #goedwonen

We sloten de middag af in De Brug, bij Henk de Wit en zijn collega's, die open en oprecht vertelden over hun dagelijkse ervaringen in het werk rondom de Torenflats. Wat een prachtig en betekenis vol werk wordt daar verricht. Samenwerken voor een mooiere plek om te leven.

#katwijk #hoornes #woningcorporatie #dunavie #doeslief #katwijkpositief #socialehuurwoningen #torenflats

 

 

Deel deze pagina