Dunavlogs

Pak de popcorn er maar bij. Wij laten graag zien wat we doen. Samen met huurders, aannemers, de SHD of de gemeente Katwijk. Zo brengen we laagdrempelig in beeld waar we mee bezig zijn. Elke maand maken we meerdere Dunavlogs. Op deze pagina of op YouTube bekijkt u ze allemaal!

Dunavlog #39 Hoogste punt in de Saxenstraat
Youtube thumbnail
We vieren het hoogste punt van de nieuwbouw met voetstappen en snacks!
Dunavlog #36 Rooie buurt kleurt groen
Youtube thumbnail
Bewoners halen tegels uit de tuin, zand wordt potgrond en planten erin. Groene tv-tuinman Lodewijk Hoekstra hielp mee en inspireerde de buurtbewoners.
Dunavlog #33 Petronella van Saxenstraat
Youtube thumbnail
Jacqueline neemt ons mee de bouwplaats op. Waarom steken er allemaal slangen uit de grond en wat doet een WKO?
Dunavlog #31 Wat te doen bij stroomstoring?
Youtube thumbnail
Hé, geen stroom meer? Wat nu? Als je ons belt vragen we eerst of je de stekkertest hebt gedaan. Ja, de stekkertest. Vakman Kees legt het uit.
Dunavlog #28 De Groene Ton bij De Steenrots
Youtube thumbnail
Een saai grasveld lag er. Samen met de omwonenden en bewoners van de Steenrots ligt er nu, dankzij de Groene Ton een prachtige binnentuin.
Dunavlog #25 De Groene Ton in de Parnassia
Youtube thumbnail
De mannen uit de Parnassia hebben groene vingers. Ze sloegen de handen ineen: het gras maakte plaats voor een tuinclub op vrijdag. Koffie en groen.
Dunavlog #22: Bollen poten met de baron
Youtube thumbnail
Baron van Wassenaer van Catwijck bestuurt de elektrische trekker. In Rijnsburg en Katwijk plantten we duizenden kleurrijke bloembollen.
Dunavlog #19 Metamorfose van de Molenwijk
Youtube thumbnail
Zwerfafval opruimen, nieuwe plantenbakken, ijsjes voor de kids en heel veel blije huurders. Samen maken we de wijken tot een fijne plek om te wonen!
Dunavlog #38 Popcorn in de Saxenstraat
Youtube thumbnail
In de bouwkeet kregen we een update van KBM over de nieuwbouwwoningen. Daarna deelden we popcorn uit aan de omwonenden.
Dunavlog #35 Groene held Theo
Youtube thumbnail
In 2023 pakken we weer projecten uit de Groene Ton beet. Huurders sturen ideeën in en samen voeren we ze uit. Zo ook Theo.
Dunavlog #32 Landhuis quiz
Youtube thumbnail
De nieuwe huurders van Dunavie en de kopers gingen de strijd aan met hun kennis over het Landhuis. De winnaars vielen in de prijzen!
Dunavlog #30 Keuze Visserijschool
Youtube thumbnail
Dan volgt het bericht: u mag een woning uitzoeken. Nieuwbouw nog wel. Deze huurders mochten een keuze maken uit de 21 sociale huurwoningen.
Dunavlog #27 Fleurige Jacobsput
Youtube thumbnail
Al jaren verzorgt meneer Nieuwkoop de Jabobsput. Buurtbeheerder Ton ging langs en verraste het echtpaar met hun 66-jarige huwelijk.
Dunavlog #24 Feestmiddag in de Koestal
Youtube thumbnail
Chelsea is dolenthousiast en viert feest in de koestal. De binnentuinen van de Bernhardlaan knapten we op en de kids hangen letterlijk zelf aan de muur.
Dunavlog #21 Blije bewoners Landhuis
Youtube thumbnail
Een prachtig gebouw aan het Oegstgeesterkanaal. Allemaal sociale huurwoningen. Vandaag kozen de huurders hun woning uit.
Dunavlog #37 De energiebespaardienst
Youtube thumbnail
Samen met gemeente Katwijk helpen we huurders met lagere energielabels. Hoe? Door de Energiebespaardienst langs te sturen.
Dunavlog #34 Hof van Rijnsburg
Youtube thumbnail
Bert en Viola zijn uitgenodigd op de bouwplaats van Hof van Rijnsburg. Dunavie neemt hier 20 woningen af die in 2024 verhuurd worden.
Duna-docu: Alles kwijtgekweekt
Youtube thumbnail
David huurde een woning en later een garage. Hij raakte alles kwijt, familie, vrienden, zijn huis en zijn baan. Hij had alles kwijt gekweekt...
Dunavlog #29 Renovatie Collegiantenstraat
Youtube thumbnail
Nieuwe daken, kozijnen en nestkasten voor gierzwaluwen en vleermuizen. Huurders van de Collegiantenstraat besliste mee over de werkzaamheden.
Dunavlog #26 De regenton van Hannie
Youtube thumbnail
Hannie vroeg een regenton aan via de Groene Ton. Samen met haar buurvrouw en Viola vertelt ze waarom de ton een uitkomst is!
Dunavlog #23 Oeverhof / Jaap Bergmanstraat
Youtube thumbnail
Een feestje op zijn tijd is fantastisch! Oeverhof bewoners organiseerden hun eerste BBQ en in de Jaap Bergmanstraat kregen de tuin een metamorfose.
Dunavlog #20 Koersbal in de Zwanenburg
Youtube thumbnail
Ballen vast en gaan! In het ouderencomplex speelde wijkconsulent Esther koersbal met de bewoners. Er werd gezongen, koffie gedronken en genoten.