Buurtbeheerder Diana Staas

Mijn naam is Diana Staas en namens Dunavie ben ik de buurtbeheerder in uw wijk. Ik ondersteun u graag bij uw woonplezier door situaties te signaleren zoals vervuiling, vereenzaming, overlast of andere zaken die de leefbaarheid in uw buurt beïnvloeden. Ook wil ik bijdragen in een prettig thuis voor u. Voor mij houdt dat in dat u tevreden bent over de leefbaarheid en vertrouwen hebt in mij en Dunavie. Ik ben dagelijks in de wijk om in contact met u te komen en een luisterend oor te bieden.

En dat doe ik niet alleen. Met mijn collega Erik Kegge sta ik voor u klaar en ondersteun ik u daar waar nodig. Samen werken we aan een prettige, schone buurt.

Buurtbeheerder en medewerker leefbaarheid, een duo met veel voordelen

“Wanneer ik situaties in de wijk signaleer kom ik meteen in actie. Maar bij sommige zaken schakel ik Erik in, mijn collega leefbaarheid. Erik kent de buurt ook heel goed en organiseert activiteiten voor de lange termijn. Denk aan bewonersbegeleiding, netwerken, contacten onderhouden met de bewonerscommissie en het voorkomen en oplossen van diverse problematiek. Ik ben de oren en ogen in uw wijk en werk nauw met hem samen.”

Contact met mij?

  • (071) 820 08 12

    Van maandag tot en met donderdag en op vrijdagochtend ben ik aanwezig in uw wijk. U kunt me rechtstreeks benaderen, maar bellen of mailen mag ook.

  • buurtbeheer@dunavie.nl

    Ambachtsweg 16 2222 AL Katwijk aan zee

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden