Geen objecten gevonden

Huur opzeggen woning en garage

Als u onderstaande stappen doorleest weet u wat u kunt verwachten bij het opzeggen van de huur. Na het doorlezen kunt u direct de huur opzeggen voor de woning of garage. Let op: bij het inloggen op Mijn Dunavie, dient u het juiste contract aan te klikken in het geval van het opzeggen van een garage.

 • 1

 • 2

  Bevestiging van uw huuropzegging

  U ontvangt van ons een bevestiging van uw huuropzegging per e-mail. Hierin staat de einddatum van uw huurovereenkomst en datum van het opname gesprek.

 • 3

  Opnamegesprek

  Tijdens het opnamegesprek gaan we met u in gesprek over de staat van de woning en hoe u deze oplevert. Staat u samen met uw partner op het huurcontract? Dan is het belangrijk dat u beide aanwezig bent tijdens het opnamegesprek. Is één van u beide niet aanwezig? Vul dan het machtigingsformulier in. Dit formulier is ook te gebruiken als iemand anders het opnamegesprek voor u uitvoert.

  We plannen met u de tijd van het eindgesprek in en de datum waarop de bezichtiging plaatsvindt.

 • 4

 • 5

  Vertrekgesprek

  Bij het vertrekgesprek controleren we of de woning volgens afspraak is opgeleverd. Als alles in orde is, kunt u direct de sleutels inleveren. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de meterstanden van gas, water en elektriciteit. Deze standen geeft u door aan uw energie- en waterleverancier.