Geen objecten gevonden

De Groene Ton

In 2021 is Dunavie gestart met De Groene Ton. En in 2022 gaan we lekker groen door! Wederom trekken we €100.000 uit om uw groene ideeën te realiseren. Alles voor een duurzamere leefomgeving. U vindt hier antwoorden op uw vragen over dit project.

De Groene Ton, het vervolg
De inzendingen zijn gesloten. Het kernteam kijkt nu naar alle inzendingen. Binnenkort ontvangt elke inzender een reactie. Ook als we het idee niet kunnen uitvoeren, nemen we contact met de inzenders op. Het kernteam van de Groene Ton bestaat uit Dunavie collega's, de SHD, de Katwijkse Klimaatburgemeester en vele anderen. 

Energiebespaarbox
Elke inzending van De Groene Ton ontvangt een gratis energiebespaarbox, zolang de voorraad sterkt. Dit helpt huurders bij het besparen van energie. Iets wat in deze tijd geen overbodige luxe is. Daarnaast leent Dunavie de Groene Meters uit, hiermee krijgt u inzicht in uw energieverbruik. Deze vraagt u hier aan.

Heeft u nog vragen over De Groene Ton?
Neemt u dan contact op met ons.

Woningen verduurzamen?
Bent u op zoek naar informatie over hoe wij omgaan met verduurzaming van onze woningen? Dan kunt u terecht op de pagina over Duurzaam Dunavie en De Groene Keuze van. 

Duizenden bollen de grond in!

Boswachter Joel roept op

Wethouder Rien Nagtegaal richt zich tot huurders

Deel deze pagina