Bespaar op uw energiekosten 

Wilt u lagere woonlasten? Kijk dan ook eens naar uw energiekosten. Energiekosten maken een steeds groter deel uit van uw woonlasten en er is veel op te besparen. Na een positief advies van SH de Duinstreek is Dunavie samen met meer dan honderd andere woningcorporaties een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met WoonEnergie. WoonEnergie is een energieleverancier speciaal voor woningcorporaties en haar huurders. WoonEnergie biedt de huurder een scherp energietarief, met een top 3 prijsgarantie. U kunt dus jaarlijks flink besparen op uw energierekening door te kiezen voor WoonEnergie. Inmiddels zijn 320 huurders van Dunavie overgestapt op WoonEnergie.

Waarom WoonEnergie? 

  • Een scherp energietarief, met Top 3 prijsgarantie. Deze tarieven behoren altijd tot de laagste drie in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. 
  • Praktische hulp bij energiebesparing. Met deze tips en hulpmiddelen brengt u uw energiekosten nog verder omlaag. 
  • 100% groene stroom, zonder extra kosten. U draagt dus meteen bij aan een beter milieu.

Wie wil besparen op energie, kiest voor het BespaarPlan van WoonEnergie: Het BespaarPlan is ontwikkeld samen met Milieu Centraal, de onafhankelijke voorlichtingsorganisatie voor informatie over energie en milieu. Zo weet u zeker dat het BespaarPlan realistisch en haalbaar is.

Meer informatie? Kom maandag 15 juni naar het spreekuur

Op maandag 15 juni staan de adviseurs van WoonEnergie voor u klaar om u persoonlijke energieadvies te geven. Komt u ook
Van   9.30 tot 10.30 uur Kantoor SHD, Nassaudreef 38 in katwijk
Van 12.00 tot 13.00 uur De Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg
Van 14.30 tot 15.30 uur Dunavie, Valkenburgsweg 2 in Katwijk

 Aanmelden is eenvoudig

Aanmelden bij WoonEnergie kan eenvoudig via de website. WoonEnergie regelt de rest, zonder kosten voor u. Meer informatie vindt ook op de website. Bellen kan ook: 0800  14 66 (gratis). Dat kan op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur. WoonEnergie helpt u graag naar een lagere energierekening.