Dunavie verhuurt vooral sociale huurwoningen. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een vrije sector woning, een garage of parkeerplaats, bedrijfsruimte of een koopwoning.

Op deze pagina vindt u ons meest actuele aanbod van vrije sector woningen. U vindt de beschikbare woningen van Dunavie ook op woningnethollandrijnland.nl onder het kopje: vrijesector woningen.

Heeft u interesse in de woning kunt dit aangeven op de volgende manieren:
• Via de e-mail vrijesector@dunavie.nl
• Via het reactieformulier op de website van www.woningnethollandrijnland.nl. U vindt de woning op het tabblad “vrije sector woningen”.

Huurprijs
Vrije sector woningen zijn woningen met een huurprijs vanaf € 710,68 per maand. Voor deze woningen is het niet mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

Voorwaarden
U komt in aanmerking voor een vrije sectorwoning als uw maandsalaris minimaal vier keer de bruto maandhuur is. De huurovereenkomst voor een vrije sector woning gaat u aan voor minimaal 1 jaar. Bij het tekenen van de huurovereenkomst betaalt u eenmalig € 114,95 administratiekosten.

Voorbeeld
De huur van een woning is € 750 per maand. Uw bruto maandsalaris is dan minimaal € 3.000 (4 x € 750).


Meer informatie 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een vrije sector woning? Neemt u dan contact op met Yvonne Berkheij van Dunavie. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar op telefoonnummer (071) 82 00 800 of via de e-mail vrijesector@dunavie.nl

Rhijnluststraat  6 2223EV Katwijk Rhijnluststraat 6
2223EV Katwijk
Een ruime gelijkvloerse 3-kamer appartement in Katwijk aan den Rijn. Lees meer > Huurprijs (p/m): € 945,40
Woonoppervlakte: 90 m2