Een bedrijfsruimte huren

Naast woningen en garages verhuren wij ook bedrijfsruimten. Daarin hebben wij allerlei verschillende mogelijkheden: voor langere tijd, maar ook tijdelijk, een kleinere ruimte (27 m²) of juist heel groot (800 m²). Een kantoorruimte, praktijkruimte, winkelruimte of juist een heel ander soort bedrijfsruimten zoals een autogarage. Er is veel mogelijk.

Dunavie is een maatschappelijk betrokken vastgoedverhuurder. Wij verhuren met name sociale huurwoningen. Daarnaast ook andersoortig vastgoed zoals woningen boven de huurtoeslaggrens (vrije sector woningen) en winkel- en bedrijfsruimten. Ook dit vastgoed willen wij op een verantwoorde manier verhuren.

Voor de vaststelling van de aanvangshuur hanteert Dunavie meerdere methoden. Bij bestaand bezit wordt in principe de markthuur gehanteerd. Indien nodig kan een incentive (b.v. tegemoetkoming in verbouwkosten of een tijdelijke huurkorting) bij aanvang van de huurovereenkomst aan de huurder worden verstrekt.

Bij nieuwbouw wordt een afweging gemaakt tussen de op basis van de voortbrengingskosten benodigde kostendekkende huurprijs, de markthuur en de maatschappelijke relevantie van het object. Ook hier wordt bekeken of een incentive noodzakelijk is.

Bent u benieuwd of Dunavie u kan faciliteren in het huisvesten van uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan contact op via telefoonnummer (071) 820 08 00, e-mail info@dunavie.nl of ons contactformulier.

Sorteren op:
Cl. Duinplein 12 2224 AX Katwijk Winkelruimte, Cl. Duinplein 12
2224 AX Katwijk
Commerciële ruimte van ca. 150 m², gelegen onder het wooncomplex aan het Cleijn Duinplein te Katwijk. Geschikt als winkelruimte, maar ook voor dienstverlenende bedrijven en medische disciplines. In de directe omgeving van het object zijn onder andere Studio Knipperie, Studio Ronkes, Cafetaria De Dreef, Tandartspraktijk Rigters alsmede Johan Crispijn Prothetische Praktijk gevestigd. Lees meer > Huurprijs: € 1.500
Oppervlakte: 150 m2
Beschikbaar per: direct
Boslaan  2a 2224 HH katwijk kantoorpand, Boslaan 2a
2224 HH katwijk
Te koop/ te huur kantoorruimte op een absolute zichtlocatie vanaf de Boslaan. Lees meer > Huurprijs: € 110 m2 per jaar
Oppervlakte: 1050 m2
Beschikbaar per: in overleg
Cleijn duinplein 22/a 2224 AX Katwijk kantoor/praktijkruimte, Cleijn duinplein 22/a
2224 AX Katwijk
Het betreft hier ca. 92 m² ‘turn key’ kantoor-/praktijkruimte gelegen in ‘Gezondheidsplein Cleijn Duin’, onder het wooncomplex aan het Cleijn Duinplein te Katwijk. Lees meer > Huurprijs: € 500 per maand inclusief servicekosten
Oppervlakte: 97 m2
Beschikbaar per: 01-10-2017
Dahliastraat  1 2223 HG Katwijk winkelpand, Dahliastraat 1
2223 HG Katwijk
Het betreft hier een commerciële ruimte van ca. 45 m² gelegen in de Molenwijk te Katwijk Lees meer > Huurprijs: 525 per maand
Oppervlakte: 45 m2
Beschikbaar per: 1 oktober 2017