< Terug naar overzicht

Nieuwbouw Westerhaghe in Rijnsburg op 21 april in de verkoop

10-04-2012

Nieuwbouwproject Westerhaghe in Rijnsburg gaat zaterdag 21 april in de verkoop! Dunavie realiseert hier 62 gevarieerde, comfortabele appartementen en 52 prachtige, ruime eengezinswoningen. Een gedeelte van de woningen is uitermate geschikt voor starters. Andere woningen sluiten prima aan bij de wensen van gezinnen en senioren. En ook qua prijs zijn deze woningen uitermate interessant. Zo starten de appartementen met een verkoopprijs vanaf € 187.250 v.o.n. De eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 218.750 v.o.n.

Start verkoop!
De verkoop start op zaterdag 21 april op de locatie Spinozalaan in Rijnsburg. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom. Door middel van een geavanceerd computerprogramma heeft u de mogelijkheid om alvast virtueel door de wijk te ‘lopen’ en een goed beeld te krijgen van de plek waar uw droomhuis misschien wel staat.

Het project
Woningcorporatie Dunavie ontwikkelt het project en aannemer Heijmans Woningbouw bouwt de woningen. Het project vormt het laatste gedeelte van een nieuwe wijk in de bestaande dorpskern Rijnsburg.

Meer informatie?
Wilt u meer weten? Kom dan naar de start verkoop op zaterdag 21 april. Ook vindt u alle informatie op www.westerhaghe.nl. Liever persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met De Leeuw makelaardij via telefoon (071) 405 16 16.
< Terug naar overzicht