< Terug naar overzicht

Nieuw Gezondheidscentrum in Floriante in Rijnsburg

19-03-2012

Woensdag 14 maart 2012 ondertekenden Alfred Busser (directeur-bestuurder van Dunavie), huisarts Priester, apotheker Tjong Tjin Joe van Service Apotheek Rijnsburg en fysiotherapeut Witke een samenwerkingsovereenkomst voor het realiseren van een GOED (gezondheidscentrum onder één dak) in Floriante.

Floriante

Onlangs is aannemer KBM gestart met de grondige renovatie van dit complex, dat bij oplevering wordt omgedoopt tot Floriante. Deze nieuwe naam was het resultaat van een prijsvraag uitgeschreven door Dunavie. Het complex bevindt zich in het centrum van de woonservicezone Rijnsburg (aan de Smidstraat en Abdijlaan) en ligt naast het nieuw te bouwen zorgcomplex van DSV. In Floriante komen 69 woningen, bedoeld voor ouderen die graag modern en zorgeloos willen wonen met alle faciliteiten in de buurt. In het complex komen ook mogelijkheden voor verschillende zorgpartijen om zich daar te vestigen.

Partners

Bovengenoemde huisarts, apotheker en fysiotherapeut gaan een duurzame samenwerking aan met Dunavie en met elkaar. Op dit moment is Dunavie in gesprek met andere partijen om zich ook te vestigen in het GOED van Floriante. Dat kunnen zorgleveranciers zijn, maar ook verzorgende partijen zoals een kapper of een pedicure zijn van harte welkom.

Heeft u interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de renovatie? Houd dan onze website: www.dunavie.nl in de gaten. Wilt u op de hoogte blijven van de verhuur van de woningen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief door uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres door te geven via info@dunavie.nl ter attentie van Viola Elstgeest. Heeft u interesse voor huren van bedrijfsruimte? Dan kunt u contact opnemen met Marjan Krijger via (071) 820 08 00 of info@dunavie.nl.

< Terug naar overzicht