< Terug naar overzicht

Op de fiets uitgebreid kennis maken met Dunavie

13-09-2011

Deze zomer was het een jaar geleden dat de inwoners van de gemeente Katwijk een ‘nieuwe’ woningcorporatie kregen. Een jaar waarin Dunavie hard heeft gewerkt aan het neerzetten van de nieuwe organisatie en uitstraling van Dunavie. De hoogste tijd om uitgebreider kennis te maken met elkaar tijdens de open dag afgelopen zaterdag 10 september.

Oog voor mens ...
Zaterdag 10 september tussen 10.00 en 16.00 uur opende Dunavie haar deuren aan de Valkenburgseweg. Huurders konden daar terecht voor een hapje, drankje, leuke activiteiten en rondleidingen door het kantoorpand. Ook was er een informatiemarkt waar huurders gratis advies kregen over veiligheid, klussen en prettig wonen. Directeur Alfred Busser hield spreekuur: huurders konden met hun vragen bij hem terecht. Ook voor kinderen was er van alles te beleven: er was een ballonnenclown, ze konden zich laten schminken of een glittertatoo laten zetten. En er was een ballonnenwedstrijd.

… en omgeving
Huurders die graag sportief bezig zijn, konden deelnemen aan de DunaFietstocht. Een route van ongeveer 25 kilometer langs onze woningen en projecten. Ook een aantal monumenten -die geopend waren vanwege de Open Monumentendag- was in de fietstocht opgenomen. Bij de stempelpost in Westerhaghe en bij de aanleunwoningen van de Vlietstede konden bewoners en omwonenden ‘proeven’ aan de plannen voor deze twee projecten.

Samen aan de DIS
Tijdens de open dag presenteerden we ons nieuwe ondernemingsplan in de vorm van een krant. Het ondernemingsplan schetst de uitdagingen voor de jaren 2011-2014. We hebben veel ambities: we willen onze bestaande woningen in stand houden, zodat mensen er met plezier kunnen wonen – ook als ze ouder worden. Daarin staat de klant centraal. We willen ‘Samen aan de DIS’. En DIS staat in dit geval niet voor iets lekkers op tafel, maar voor onze kernwaarden: Duidelijk, Integer en Sociaal. Daarnaast willen we meegroeien met de gemeente Katwijk en bijdragen aan duurzaamheid.

Geslaagde dag
Al met al mag de open dag van Dunavie een succes worden genoemd. Het weer was goed, de sfeer nog beter en huurders hebben een beter beeld gekregen van wat er allemaal achter de schermen bij Dunavie gebeurt.


< Terug naar overzicht