< Terug naar overzicht

KBV en SpiritWonen 100% Dunavie

01-07-2010

Na de juridische fusie op 31 december 2009 is nu ook de organisatorische fusie afgerond en veranderen de KBV en SpiritWonen vanaf dinsdag 6 juli 2010 helemaal in Dunavie. Vanaf dan treedt Dunavie met één herkenbaar gezicht naar buiten.

Huurders zijn vanaf 6 juli van harte welkom op ons nieuwe kantoor aan de Valkenburgseweg 2 in Katwijk. De balies van SpiritWonen aan de Ambachtsweg en de KBV aan de Boslaan zijn vanaf 1 juli gesloten.

 

Werken vanuit twee locaties

In het kantoor aan de Valkenburgseweg komen de balie van Dunavie en de medewerkers waar de klant contact mee heeft. Ook de directie en de stafafdeling werken vanuit de Valkenburgseweg. De andere afdelingen werken vanuit het kantoor aan de Boslaan. Uiteindelijk wil Dunavie naar één pand. Maar voor het zover is, hebben we op deze manier onze huisvesting goed geregeld.

 

Gesloten tijdens verhuizing

Vanwege de verhuizing is Dunavie op donderdag 1, vrijdag 2 en maandag 5 juli gesloten. Bij spoedeisende zaken is Dunavie bereikbaar via telefoonnummer (071) 406 00 40 of (071) 799 83 00.

 

Dunavie, natuurlijk wonen

Dunavie biedt vooral woonruimte aan mensen die niet zelfstandig in eigen huisvesting kunnen voorzien. Daarvoor werken we duurzaam samen met bewoners, (maatschappelijke) ondernemers, de gemeente en andere belanghebbenden. We hebben oog voor mens en woonomgeving. Met onze kennis van de gemeente Katwijk en een stevige verankering in de lokale samenleving dragen we bij aan prettig wonen en leven.

< Terug naar overzicht