< Terug naar overzicht

Dunavie organiseert voor bewoners feestelijke afsluiting groot onderhoudsproject Rijnflat

18-04-2014

Woensdag 16 april 2014 was de feestelijke afsluiting van het groot onderhoudsproject aan de Rijnflat.

De nieuwe entree is omgebouwd tot een feestelijke ontmoetingsplek. De middag werd speciaal georganiseerd voor de bewoners van de Rijnflat. De middag had een Katwijks tintje,doordat een drietal dames in Katwijkse klederdracht verse haring uitdeelde.
Het project is in goede samenwerking met bewonerscommissie en bewoners voorbereid. In de voorbereiding van het project hebben de bewoners zelf een keuze gemaakt uit het type tegelwerk en de wandtekening in de entreehal. De bewoners zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat.

Vernieuwde ‘poort van Katwijk’
De Rijnflat is gesitueerd op een markant punt en wordt ook wel ‘de poort van Katwijk’ genoemd. Door het schilderwerk en de nieuwe hekwerken is de uitstraling vernieuwd. Bij het aanbrengen van de verbeteringen is rekening gehouden met de (toekomstige) 55+ bewoners met een bijzondere zorgvraag. De toegankelijkheid is aangepast en er is een scootmobielruimte met oplaadpunten gecreëerd. De entree is uitgebouwd en voorzien van een ontmoetingsruimte voor bewoners van de Rijnflat. De woningen in de Rijnflat zijn volledig voorzien van isolatieglas. De algemene ruimten, zoals het trappenhuis, de lifthallen en de bergingsgangen zijn aangepakt en vernieuwd. Nu het project is afgerond kunnen bewoners weer genieten van de rust en hun nieuwe gebouw.

Huismeester en buurtbeheerder houden kantoor in Rijnflat
In de nieuwe entree zijn ook de buurtbeheerder en huismeester gevestigd.


< Terug naar overzicht