< Terug naar overzicht

Woonzicht is van 19 tot en met 31 maart niet beschikbaar in verband met omzetting naar nieuw systeem

12-03-2014

Van 19 tot en met 31 maart 2014 is het woningaanbod op Woonzicht en Woonmarkt Rijnstreek niet beschikbaar voor woningzoekenden in de regio Holland Rijnland. In deze periode worden alle gegevens overgezet naar het nieuwe systeem WoningNet Holland Rijnland. Dit systeem is vanaf 1 april 2014 beschikbaar voor iedereen die in aanmerking wil komen voor een sociale huurwoning in de hele regio.

Veel voordelen
Met het nieuwe systeem kunnen woningzoekenden nog makkelijker een huurwoning zoeken in een veel groter zoekgebied dan voorheen. Deze nieuwe website biedt veel voordelen:
•Ruim 60.000 woningen in 14 gemeenten
• De woningen worden verdeeld op basis van inschrijftijd (woonwaarde bij Woonzicht wordt automatisch en in één keer omgezet naar inschrijftijd)
• Woningzoekenden geven hun persoonlijke woonwensen aan
• Wekelijks per e-mail het woningaanbod dat bij de wensen past
• Inschrijf- en verlengingskosten zijn slechts €10,- per jaar

Brief met inloggegevens
Alle woningzoekenden die ingeschreven staan bij Woonzicht of Woonmarkt Rijnstreek ontvangen eind maart een persoonlijke brief met hun inloggegevens. Hiermee kunnen zij op www.woningnethollandrijnland.nl hun gegevens controleren, persoonlijke woonwensen aangeven en natuurlijk reageren op een leuke huurwoning.

Regio Holland Rijnland bestaat uit: Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag & Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.
< Terug naar overzicht