< Terug naar overzicht

Nieuwbouw Westerhaghe bereikt hoogste punt

09-09-2013

De bouw van de eengezinswoningen aan de Waal en de Camphuijsenstraat in Rijnsburg schiet op. De oplevering van de eengezinswoningen komt dichtbij. En ook bouw van de appartementen verloopt voorspoedig. Vrijdag 6 september vierden Dunavie en Heijmans samen met de kopers van de appartementen het hoogste punt van de nieuwbouw van Westerhaghe. Ook organiseerde Dunavie samen met De Leeuw Makelaardij voor geïnteresseerden rondleidingen door de eengezinswoningen.

Westerhaghe Goed geprijsd, goed gelegen, goed gebouwd
Het nieuwbouwproject Westerhaghe vormt het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Westerhaghe midden in Rijnsburg. Het project bestaat uit 140 woningen en appartementen, waarvan 114 in de koopsector (62 appartementen en 52 eengezinswoningen) 26 appartementen zijn bestemd voor de verhuur. Westerhaghe biedt de ideale combinatie van een scherpe prijs, goede kwaliteit en een toplocatie. Naar verwachting worden de eerste eengezinswoningen eind 2013 opgeleverd. De appartementen worden in de loop van 2014 opgeleverd.

Kopen of huren?
Er is nog een aantal eengezinswoningen en appartementen te koop. Meer weten? Kijk snel op westerhaghe.nl of bel De Leeuw Makelaardij (071) 405 16 16.
Heeft u belangstelling voor een huurappartement in Westerhaghe? De appartementen worden na oplevering via Woonzicht toegewezen. Momenteel houdt Dunavie een lijst van belangstellenden bij. Aan opname op deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie neemt u contact op Dunavie via info@dunavie.nl of (071) 820 08 00.

Komen kijken?
Wij kijken terug op een geslaagd evenement. Bent u ook zo nieuwsgierig naar de nieuwste straat van Westerhaghe? Vrijdag 4 oktober organiseren wij wederom een open dag. Houd de website westerhaghe.nl in de gaten voor meer informatie.
< Terug naar overzicht