< Terug naar overzicht

Dunavie besteedt dagelijks onderhoud aan

07-09-2013

In 2012 heeft Dunavie de speerpunten Resultaatgericht, Efficiënt en Klantgericht geïmplementeerd in haar werkwijze. Het selectietraject om te komen tot drie partijen voor het dagelijks onderhoud past bij deze werkwijze. Het doel van de nieuwe contracten is de klanttevredenheid te optimaliseren, kosten te reduceren en de (interne) efficiency te verhogen. Door afspraken te maken met drie partijen, in plaats van met zestig, kunnen we kosten besparen en efficiënter werken. Ook in de facturenstroom brengt dit meer overzicht en minder werk met zich mee.

Geselecteerde aannemers
Uit het selectietraject zijn StarKozijn Katwijk, KBM Onderhoud en Renovatie uit Katwijk en Thunnissen Onderhoud Holding uit Cruquius als partijen naar voren gekomen. Dunavie sluit met deze drie aannemers een overeenkomst voor het uitvoeren van het dagelijkse onderhoud aan haar woningen.

In 2012 is Dunavie gestart met een selectietraject om te komen tot drie partijen waarmee een overeenkomst wordt afgesloten voor het dagelijks onderhoud aan de woningen van Dunavie. In 2013 heeft er een aantal juridische procedures gespeeld met Oosterlee Onderhoud bv. Om het traject niet verder te vertragen zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen om de juridische procedures te beŽindigen. Dat maakt de weg vrij voor Dunavie om verdere afspraken te maken met de drie partijen die geselecteerd zijn voor het dagelijks onderhoud aan de woningen van Dunavie.
< Terug naar overzicht