< Terug naar overzicht

Dunavie realiseert nieuwe entree Rijnflat

23-08-2013

Vrijdag 23 augustus ondertekenen Jan Neeft, directeur van Etro vastgoedzorg en Alfred Busser, directeur-bestuurder van Dunavie de overeenkomst voor de werkzaamheden aan de Rijnflat in Katwijk. Samen met de bewonerscommissie heeft Dunavie dit project voorbereid. In de Rijnflat realiseren wij een compleet nieuwe entree met een ontmoetingsruimte voor bewoners. Een plek om elkaar te ontmoeten is namelijk een grote wens van de bewoners!

Werkzaamheden
De entree krijgt ook een luifel en de balkonhekken worden vernieuwd door glazen hekken.Ook komt er een centrale scootmobielruimte, waar scootmobielen gestald en opgeladen worden. In de woning wordt de enkele beglazing vervangen door isolatieglas. Door de aanpassingen in de entree, zoals dubbele entreedeuren en gebruik van brandwerende materialen wordt het gebouw (brand)veiliger. Verder krijgt het gebouw een schilderbeurt en worden het traphuis en de lifthallen vernieuwd.

Bewoners
Binnenkort nodigen wij de bewoners uit voor de startbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst stelt de aannemer (Etro vastgoedzorg) zich aan de bewoners voor en licht hij de werkwijze toe. Naar verwachting heeft de Hoorneslaan in het voorjaar van 2014 een nog fraaier straatbeeld door de nieuwe uitstraling van de Rijnflat.< Terug naar overzicht