< Terug naar overzicht

Dunavie organiseert high tea voor bewoners Floriante

28-03-2013

Maandag 25 maart organiseerde Dunavie een high tea voor alle nieuwe bewoners van Floriante (voormalige Vlietstede) in Rijnsburg. Ook de bewoners die nog geen intrek hebben genomen in hun nieuwe woning, waren uitgenodigd. In de corridor van het appartementengebouw aan de Smidstraat/Abdijlaan in Rijnsburg stond een lange tafel gedekt met chocolade, muffins en andere zoetigheden. Onder het genot van een kopje koffie of thee konden de bewoners nader kennis met elkaar maken. Iedere bewoner had eigen visitekaartjes zodat ze gegevens met elkaar konden uitwisselen om nog eens bij elkaar op de koffie te gaan. Bas Degeling van de KBM, die het complex volledig renoveerde, deelde namens het bouwbedrijf aan iedere bewoner een bos bloemen uit.

Grondige renovatie
Dunavie heeft het appartementengebouw grondig gerenoveerd om ruimte te bieden aan 69 appartementen en praktijkruimte voor Gezondheidszorg Onder Eén Dak (GOED). In het gebouw van Floriante vestigen zich binnenkort verschillende zorgaanbieders zoals een apotheek, fysiotherapeut en huisarts. In Floriante is het modern en zorgeloos wonen met alle (zorg)faciliteiten in de buurt. Bij het complex komt een prachtige belevingstuin.

De woningen
Floriante voldoet aan de eisen van deze tijd. Het gebouw is energiezuinig (label B) en goed geventileerd waardoor het comfortabel wonen is. Alle woningen hebben een eigen berging en een eigen balkon of een tuin/terras. De woningen zijn goed toegankelijk en ruim opgezet zodat ook bewoners met een rollator of scootmobiel prettig in deze woningen kunnen wonen.

Zelfstandig blijven wonen en alles goed geregeld
Bewoners kunnen de zorg op maat regelen en aanpassen aan de behoefte op een bepaald moment. Bijvoorbeeld via de buren: woonzorgcentrum DSV | Verzorgd Leven. Hierdoor kunnen de bewoners langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Oftewel modern en zorgeloos wonen met alle zorgfaciliteiten die dat moment nodig zijn.

Te huur
Inmiddels zijn alle woningen aan de Abdijlaan verhuurd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar aan de Smidstraatzijde. Reageren op de woningen kan via woonzicht.nl. De huurprijs ligt tussen de € 585 en € 630 per maand. En de servicekosten tussen de € 16 en € 60 per maand. Voor deze woningen kunnen toekomstige bewoners, afhankelijk van het inkomen, huurtoeslag ontvangen. Voor meer informatie neemt u op met Dunavie of kijkt u op www.dunavie.nl.

 


< Terug naar overzicht