< Terug naar overzicht

Dunavie reikt eerste sleutel Floriante uit

07-02-2013

Eind januari ontving mevrouw Soekardjo de sleutels van haar appartement in Floriante (voormalig Vlietstede) in Rijnsburg. Dunavie heeft het appartementengebouw grondig gerenoveerd om ruimte te bieden aan 69 appartementen en praktijkruimten voor Gezondheidszorg Onder Eén Dak (GOED). In het gebouw van Floriante vestigen zich binnenkort dan ook verschillende zorgaanbieders zoals een apotheek, fysiotherapeut en huisarts. In Floriante is het modern en zorgeloos wonen met alle (zorg)faciliteiten in de buurt. Bij het complex komt een prachtige belevingstuin.

De woningen
De woningen zijn geheel gerenoveerd en voldoen daarmee aan de eisen van deze tijd! Ze zijn energiezuinig (label B) en goed geventileerd waardoor het comfortabel wonen is. Alle woningen hebben een eigen berging en een eigen balkon of een tuin/terras. De woningen zijn goed toegankelijk en ruim opgezet zodat ook bewoners met een rollator of scootmobiel prettig in deze woningen kunnen wonen.

Zelfstandig blijven wonen en alles goed geregeld
Bewoners kunnen de zorg op maat regelen en aanpassen aan de behoefte op een bepaald moment. Bijvoorbeeld via de buren: woonzorgcentrum DSV | Verzorgd Leven. Hierdoor kunnen de bewoners langer in de vertrouwde omgeving blijven wonen. Oftewel modern en zorgeloos wonen met alle zorgfaciliteiten die dat moment nodig zijn.

Te huur
Inmiddels zijn alle woningen aan de Abdijlaan verhuurd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar gelegen aan de Smidstraatzijde. Deze worden in februari opgeleverd. Reageren op de woningen kan tot woensdag 27 februari 2013, 12.00 uur via woonzicht.nl. De huurprijs ligt tussen de 585 en 630 per maand. En de servicekosten tussen de 16 en 60 per maand. Voor deze woningen kunnen toekomstige bewoners, afhankelijk van het inkomen, huurtoeslag ontvangen. Voor meer informatie neemt u op met Dunavie of kijkt u op www.dunavie.nl.


< Terug naar overzicht