< Terug naar overzicht

Feestelijke start bouw Westerhaghe

28-01-2013

Dunavie is onlangs gestart met de bouw van de 52 ruime eengezinswoningen en 62 comfortabele appartementen in Westerhaghe. Zaterdag 26 januari luidden Dunavie directeur Alfred Busser en wethouder Daan Binnendijk samen met de toekomstige bewoners en andere genodigden de start van de bouw in.

Officiële start
De genodigden kwamen in groten getale naar het bouwterrein van Westerhaghe in Rijnsburg. Op de plek waar de woningen worden gebouwd, sloeg een aantal toekomstige bewoners, met behulp van een antieke heistelling, een symbolische heipaal de grond in. Gevolgd door een regen van confetti werd officieel de start van de bouw ingeluid. Met een hapje en een drankje werd dit feestelijke moment met de kopers en genodigden gevierd. Een mooi moment voor de toekomstige bewoners om nader kennis te maken met elkaar.

Planning
In de loop van 2013 bereiken de woningen en appartementen het hoogste punt. In de eerste helft van 2013 neemt Dunavie een besluit over de bouw van de geplande 26 huurappartementen. Dit nieuwbouwproject van Dunavie vormt het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Westerhaghe in Rijnsburg.

Nog te koop
Wilt u ook wonen in Westerhaghe? Dat kan. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen en eengezinswoningen beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.westerhaghe.nl.

Westerhaghe bijna afgerond
De woningen en appartementen die nu worden gebouwd, vormen de laatste plandelen van het project Westerhaghe. Het totale project bestond uit de sloop van 310 appartementen en de bouw van 189 koopappartementen, 52 koopeengezinswoningen en 141 huurappartementen. De koopappartementen en koopeengezinswoningen zijn voor een deel met een Koopgarant-korting verkocht, waardoor ze betaalbaarder zijn gemaakt voor de kopers. Ook de voorzieningen in de wijk (horeca, speeltuin, dierenweide, park) zijn verplaatst en vernieuwd. De wijk is daardoor moderner, mooier en gevarieerder geworden.

 

< Terug naar overzicht