< Terug naar overzicht

Dunavie en DSV ondertekenen overeenkomst samenwerking Floriante

21-12-2012

Deze week ondertekenden Gerard Herbrink (directeur DSV|Verzorgd Leven) en Alfred Busser (directeur-bestuurder Dunavie) een samenwerkingsovereenkomst rondom wonen en zorg in Floriante in Rijnsburg.

Samenwerking
Dunavie realiseert in het complex Floriante 69 woningen waar het modern en zorgeloos wonen is. In het wooncomplex komen praktijkruimten voor Gezondheidzorg Onder Eén Dak (GOED). Met DSV zijn afspraken gemaakt over de zorg die verleend kan worden in de woningen. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over de raakvlakken tussen de gebouwen, de loopbruggen tussen de beide gebouwen en de te realiseren belevingstuin.

Bij deze keuze van samenwerking is heel duidelijk de scheiding gemaakt tussen wonen (stenen) en zorg. Dunavie bouwt moderne, comfortabele woningen voor 65plussers. Met DSV kunnen bewoners de zorg regelen die zij op dat moment nodig hebben. Hierdoor kunnen zij langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Oftewel modern en zorgeloos wonen met alle zorgfaciliteiten die de bewoner op dat moment nodig heeft.

Floriante in de verhuur
Het appartementengebouw ligt aan de Smidstraat, Abdijlaan en Graaf Florislaan in Rijnsburg. In Floriante is het modern en zorgeloos wonen met alle (zorg)faciliteiten in de buurt. Bij het wooncomplex komt een prachtige belevingstuin. De woningen zijn nu in de verhuur en via woonzicht.nl kunnen geïnteresseerden reageren. De woningen worden januari/februari 2013 opgeleverd.

Toewijzing
Voor deze woningen gelden er andere toewijzingscriteria dan u van ons gewend bent. Deze woningen zijn specifiek bedoeld voor 65plussers met een gezamenlijk bruto inkomen tot maximaal 34.085 euro. De specifieke toewijzingscriteria staan op de website van Dunavie. 

< Terug naar overzicht