< Terug naar overzicht

Nu in de verhuur: modern en zorgeloos wonen in Rijnsburg

12-12-2012

Eindelijk is het dan zover! Floriante gaat in de verhuur. Het appartementengebouw ligt aan de Smidstraat, Abdijlaan en Graaf Florislaan in Rijnsburg en bestaat uit 69 woningen en praktijkruimten voor Gezondheidzorg Onder Eén Dak (GOED), waar het modern en zorgeloos wonen is met alle (zorg)faciliteiten in de buurt. Bij het complex komt een prachtige belevingstuin.

De woning
De woningen zijn geheel gerenoveerd en voldoen daarmee aan de eisen van deze tijd! Ze zijn energiezuinig (label B) en goed geventileerd waadoor het comfortabel wonen is. Alle woningen hebben een eigen berging en een eigen balkon of een tuin/terras. De woningen hebben een oppervlakte vanaf 56 m2. De woningen zijn goed toegankelijk en ruim opgezet zodat ook bewoners met een rollator of scootmobiel prettig in deze woningen kunnen wonen. De woningen aan de Abdijlaan worden eind januari 2013 opgeleverd en de woningen aan de Smidstraat eind februari 2013.

Zelfstandig blijven wonen en alles goed geregeld
Heeft u nu geen zorg nodig, maar misschien in de toekomst wel? U kunt de zorg op maat regelen. Bijvoorbeeld via de buren: woonzorgcentrum DSV | Verzorgd Leven. Met DSV kunt u de zorg regelen die u op dat moment nodig heeft. Hierdoor kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Oftewel modern en zorgeloos wonen met alle zorgfaciliteiten die u op dat moment nodig heeft.

Kosten en huurtoeslag
De woningen hebben een huurprijs tussen € 585 en € 630 per maand. Daarnaast betaalt u tussen de € 16 en € 60 per maand aan servicekosten. Voor deze woningen kunnen toekomstige bewoners, afhankelijk van het inkomen, huurtoeslag ontvangen. Meer informatie hierover staat op de website van de belastingdienst: www.toeslagen.nl.

Meer informatie
Op 10 en 11 december organiseerde wij voor belangstellenden een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn goed bezocht. In het complex is ook een modelwoning (Abdijlaan 55) waar geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen om een duidelijk beeld te krijgen van de apartementen. Er is altijd een medewerker van Dunavie aanwezig om alle vragen te beantwoorden. De woning is open op vrijdag 14 december van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur, maandag 17 december van 10.00 tot 12.00 uur en woensdag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur. Op de website van Dunavie vindt u ook meer informatie en de brochure. Belangstellenden kunnen ons uiteraard ook bellen (071) 820 08 00 of op kantoor langskomen voor meer informatie.

Reageren op een woning
Via woonzicht.nl kunt u vanaf 12 december 2012 tot en met 2 januari 2013 12.00 uur op deze woningen reageren.

Toewijzing
Voor deze woningen gelden er andere toewijzingscriteria dan u van ons gewend bent. Deze woningen zijn specifiek bedoeld voor 65-plussers met een gezamenlijk bruto inkomen tot maximaal € 34.085. De specifieke toewijzingscriteria staan op de website van Dunavie.

 

Floriante, modern en zorgeloos wonen met alle faciliteiten in de buurt

< Terug naar overzicht