< Terug naar overzicht

Kom ook naar de informatiebijeenkomst: Modern wonen in Floriante

30-11-2012

Floriante bestaat uit 69 woningen waar u modern en zorgeloos woont met alle (zorg)faciliteiten in de buurt. Het appartementengebouw wordt grondig gerenoveerd om ruimte te bieden aan 69 appartementen en praktijkruimten voor Gezondheidszorg Onder Eén Dak (GOED).

Wonen op een toplocatie!
Wonen midden in het oude centrum van Rijnsburg. Met de natuur, winkels en allerlei (zorg)voorzieningen en het gemeenschapshuis bij de hand en met een uitstekende ontsluiting naar de steden in de Randstad. Dat is wonen in Floriante.

Floriante biedt niet alleen mooi gerenoveerde appartementen. Het complex wordt omgeven door een prachtige belevingstuin. Een tuin waar u op het terras kunt genieten van al het moois wat er in groeit en bloeit. Maar ook een tuin waar u door heen kunt wandelen of actief aan de slag kunt. Bijvoorbeeld in de moestuin. In de tuin komen ook verschillende waterpartijen waardoor de natuur dichtbij is. Heeft u groene vingers? Leef u uit. Is tuinieren geen hobby? Dan geldt voor u: kijk en geniet!

Floriante, uw woning voor nu en later

Geïnteresseerd?
Kom dan naar de informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u alles over modern en zorgeloos wonen op een toplocatie midden in het centrum van Rijnsburg. De informatiebijeenkomst is op maandag 10 december om 10.00 uur of op dinsdag 11 december om 14.30 uur. De bijeenkomst duurt maximaal twee uur en vindt plaats in de Voorhof, Vliet Noordzijde 36, 2231 GN Rijnsburg. Laat u ons van tevoren even weten of u komt, naar welke bijeenkomst (maandagochtend of dinsdagmiddag) u komt en met hoeveel personen. U kunt ons een e-mail sturen: info@dunavie.nl. Voor meer informatie, bekijk onze projectenpagina.

< Terug naar overzicht