< Terug naar overzicht

Dunavie bij beste werkgevers van Nederland

10-10-2012

In het voorjaar van 2012 organiseerde Dunavie een medewerkersonderzoek onder haar medewerkers. Onze medewerkers zijn namelijk bepalend voor ons succes. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen binnen Dunavie met plezier naar zijn werk gaat. Een goede sfeer binnen ons bedrijf, goede arbeidsomstandigheden en goede onderlinge communicatie zijn voor ons belangrijke punten waarin we investeren. Om te meten hoe wij het als werkgever doen, organiseerde Dunavie dit jaar het onderzoek. De resultaten zijn goed. We zijn dit jaar genomineerd voor de prijs ‘Beste werkgever 2012’. En daar zijn we trots op.

En dan nu de uitslag!
Op dinsdag 9 oktober is de prijs uitgereikt. Dunavie is in de categorie 'Organisaties binnen de sector Woningcorporaties' op de 2e plek geëindigd. Als grootste stijger op de 5e plek en op de 13e plaats in de totaallijst van 'Organisaties met minder dan 1.000 medewerkers'. Een mooi resultaat! Dunavie is twee jaar geleden ontstaan uit een fusie. Met de bedoeling zaken beter en efficiënter aan te pakken. Het is ons gelukt om als werkgever een goed werkklimaat te bieden voor onze medewerkers. Ook zijn er een aantal verbeterpunten uit naar voren gekomen. De teams hebben deze punten omgezet in concrete actiepunten om het werk nog beter te kunnen organiseren en de samenwerking te optimaliseren met als doel onze klant nog beter van dienst te zijn.

Beste werkgeversonderzoek
Het beste werkgeversonderzoek wordt uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd. Aan het onderzoek hebben 269 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. De positie die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers.

< Terug naar overzicht