< Terug naar overzicht

Westerhaghe in Rijnsburg in de verkoop!

24-04-2012

Op zaterdag 21 april 2012 is de verkoop van de nieuwbouw Westerhaghe in Rijnsburg feestelijk gestart. Om 11.00 uur precies werden 250 oranje ballonnen opgelaten met daarop de slogan: ‘Westerhaghe, goed geprijsd, goed gelegen, goed gebouwd’. Voorafgegaan door een korte toespraak van wethouder Binnendijk en Stella van Veen (manager woondiensten Dunavie) werd hiermee het officiële startsein gegeven voor de verkoop van het laatste gedeelte van dit nieuwbouwproject.

Startevenement
Tussen 11.00 en 14.00 uur konden geïnteresseerden, onder het genot van een hapje en drankje, terecht in de informatietent aan de Spinozalaan voor meer informatie over de woningen en het project en om zich in te schrijven. Door middel van een geavanceerd computerprogramma konden bezoekers virtueel door de wijk ‘lopen’ om een goed beeld te krijgen van de nieuwbouw.

De belangstelling voor Westerhaghe is groot. Verkopend makelaar De Leeuw heeft alleen al tijdens dit startevenement 300 informatieaanvragen ontvangen. Dunavie en Heijmans kijken terug op een succesvolle start verkoop.

Over Westerhaghe
Het project vormt het laatste gedeelte van de wijk Westerhaghe in de dorpskern van Rijnsburg. Woningcorporatie Dunavie ontwikkelt het project en aannemer Heijmans Woningbouw bouwt de 62 appartementen en 52 eengezinswoningen in de koopsector en 26 huurappartementen. Een gedeelte van de woningen is uitermate geschikt voor starters. Andere woningen sluiten prima aan bij de wensen van gezinnen en senioren. En ook qua prijs zijn deze woningen uitermate interessant. Zo starten de appartementen met een verkoopprijs vanaf € 187.250 v.o.n. De eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 218.750 v.o.n.

Planning
Aannemer Heijmans staat al in de startblokken. Zodra 70% van de woningen is verkocht, wordt gestart met de bouw.

Inschrijven
Inschrijven voor dit nieuwbouwproject kan nog tot en met 18 mei 2012. Kort na 18 mei vindt de loting en toewijzing van de woningen en appartementen plaats. Voor 1 juni krijgen alle inschrijvers schriftelijk bericht van De Leeuw Makelaardij.

Interesse?
Heeft u dit startevenement gemist? Via www.westerhaghe.nl kunt u het inschrijfformulier en de brochures aanvragen. Liever persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met De Leeuw Makelaardij via telefoonnummer (071) 405 16 16.

 < Terug naar overzicht