MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie en Heijmans Woningbouw ondertekenen aannemingsovereenkomst nieuwbouwproject Westerhaghe in Rijnsburg

19-04-2012

Dinsdag 17 april 2012 ondertekenden directeur-bestuurder Alfred Busser (Dunavie) en directeur Ramon van Zijderveld (Heijmans Woningbouw) de aannemingsovereenkomst voor het nieuwbouwproject Westerhaghe in Rijnsburg.

Het project
Woningcorporatie Dunavie ontwikkelt het project en aannemer Heijmans Woningbouw bouwt de 62 appartementen en 52 eengezinswoningen in de koopsector en 26 huurappartementen. Het project vormt het laatste gedeelte van de wijk Westerhaghe in de dorpskern van Rijnsburg. Een gedeelte van de woningen is uitermate geschikt voor starters. Andere woningen sluiten prima aan bij de wensen van gezinnen en senioren. En ook qua prijs zijn deze woningen uitermate interessant. Zo starten de appartementen met een verkoopprijs vanaf  € 187.250 v.o.n. De eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 218.750 v.o.n.

Aannemer Heijmans staat al in de startblokken. Zodra 70% van de woningen is verkocht, wordt gestart met de bouw.

Start verkoop!
De verkoop start op zaterdag 21 april. Op de locatie Spinozalaan in Rijnsburg kunnen geïnteresseerden tussen 11.00 – 14.00 uur terecht voor meer informatie over de woningen, het project en om zich in te schrijven.

Heeft u interesse?
Wilt u meer weten? Kom dan naar de start verkoop op zaterdag 21 april. Ook vindt u alle informatie op www.westerhaghe.nl. Liever persoonlijk contact? Neem dan vrijblijvend contact op met De Leeuw makelaardij via telefoonnummer (071) 405 16 16.

< Terug naar overzicht