MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Nieuwe huisvesting voor Dunavie

01-04-2010

De nieuwe woningcorporatie Dunavie, ontstaan uit een fusie tussen KBV en SpiritWonen, krijgt vanaf 1 juli 2010 één balie. Op een andere plek dan klanten gewend zijn: in het voormalige Rabobankkantoor aan de Valkenburgseweg in Katwijk. De balies van SpiritWonen aan de Ambachtsweg en de KBV aan de Boslaan zijn vanaf 1 juli gesloten. In het nieuwe kantoor aan de Valkenburgseweg komt de balie van Dunavie en daarmee de medewerkers waar de klant contact mee heeft. De andere afdelingen werken vanaf dan in het voormalige KBV kantoor aan de Boslaan.

Tijdelijke oplossing

Het betreft een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk wil Dunavie gaan werken vanuit n pand. Een geschikte locatie hebben we al op het oog: nieuwbouw in het gebied Duinvallei langs de N206. Maar voor het zover is, hebben we op deze manier onze huisvesting goed geregeld en werken we vanuit panden die aansluiten bij de uitstraling en ambitie van Dunavie.

Dunavie, natuurlijk wonen

Dunavie biedt vooral woonruimte aan mensen die niet zelfstandig in eigen huisvesting kunnen voorzien. Daarvoor werken we duurzaam samen met bewoners, (maatschappelijke) ondernemers, de gemeente en andere belanghebbenden. We hebben oog voor mens en woonomgeving. Met onze kennis van de gemeente Katwijk en een stevige verankering in de lokale samenleving dragen we bij aan prettig wonen en leven.

< Terug naar overzicht