MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie en KBM ondertekenen aannemingsovereenkomst Floriante

20-02-2012

Woensdag 15 februari 2012 ondertekenden directeur-bestuurder Alfred Busser (Dunavie) en directeur Willem van der Plas (KBM) de aannemingsovereenkomst voor de renovatie van het complex Floriante aan de Abdijlaan/Smidstraat in Rijnsburg.

Plannen

Dunavie laat de woningen in het complex Floriante aan de Abdijlaan/Smidstraat door KBM grondig renoveren. Samen realiseren we in totaal 69 woningen bedoeld voor ouderen die graag modern en zorgeloos willen wonen met alle faciliteiten in de buurt. In het complex komen ook mogelijkheden voor verschillende zorgpartijen om zich daar te vestigen. Maandag 20 februari start aannemer KBM met de werkzaamheden. De woningen worden naar verwachting eind 2012, begin 2013 opgeleverd.

Aanbestedingsprocedure

Dunavie schrijft bij dergelijke grote renovatieprojecten een aanbestedingsprocedure uit. Aannemers worden uitgenodigd om voor de werkzaamheden in te schrijven. Aan de hand van een aantal vooraf vastgestelde criteria waaronder kwaliteit, doorlooptijd en prijs wordt dan op een transparante wijze de aannemer gekozen.

Floriante

“Een nieuwe start. Een nieuwe naam. Denk u mee?” Dat was de uitnodiging aan inwoners van de gemeente Katwijk om mee te doen aan de prijsvraag uitgeschreven door Dunavie. Uit alle inzendingen is de inzending van mevrouw Van Duijn-Groenewege gekozen als best passend voor dit mooie complex. Floriante, een mooie, frisse naam die goed past bij de nieuwe uitstraling van de woningen en de nieuwe functie: modern en zorgeloos wonen met alle faciliteiten in de buurt.

Heeft u interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de renovatie? Houd dan onze website: www.dunavie.nl in de gaten. Wilt u op de hoogte blijven van de verhuur van de woningen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief door uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres door te geven via info@dunavie.nl ter attentie van Viola Elstgeest. Heeft u interesse voor huren van bedrijfsruimte? Dan kunt u contact opnemen met Marjan Krijger via (071) 820 08 00 of info@dunavie.nl.

< Terug naar overzicht