MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Floriante: nieuwe naam voor de te renoveren woningen Abdijlaan/Smidstraat in Rijnsburg

27-01-2012

Een nieuwe start. Een nieuwe naam. Denk u mee? Dat was de uitnodiging aan inwoners van de gemeente Katwijk om mee te doen aan de prijsvraag uitgeschreven door Dunavie. Doel was te komen tot een nieuwe naam voor de te renoveren woningen aan de Abdijlaan/Smidstraat in Rijnsburg.

En de winnaar is ….

Mevrouw Van Duijn-Groenewege! Uit de 73 inzendingen heeft de jury gekozen voor haar inzending: Floriante. Een mooie frisse naam die goed past bij de nieuwe uitstraling van de woningen en de nieuwe functie: modern en zorgeloos wonen met alle faciliteiten in de buurt. Andere genomineerden waren familie Van Bekkum met hun inzending Frivola en mevrouw Ravensbergen met de inzending De Regenboog.

De jury bestond uit wethouder Mostert, SHD-voorzitter Cees Oostindie , Marijke Minderman en Alfred Busser namens Dunavie.

Feestelijke bijeenkomst

Dunavie organiseerde dinsdag 24 januari een feestelijke bijeenkomst. Hiervoor waren de deelnemers aan de prijsvraag en de direct omwonenden uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst is de nieuwe naam bekend gemaakt en zijn de plannen verder toegelicht.

Plannen

Dunavie gaat de woningen aan de Abdijlaan/Smidstraat renoveren. In het complex komen mogelijkheden voor verschillende zorgpartijen om zich daar te vestigen. En we realiseren er in totaal 69 woningen bedoeld voor ouderen die graag modern en zorgeloos willen wonen met alle faciliteiten in de buurt. Op dit moment is de aanbesteding van het werk in volle gang. Wij verwachten hier in februari meer duidelijkheid over te hebben. De woningen worden naar verwachting in 2013 opgeleverd.

Heeft u interesse?

U kunt zich voor onze nieuwsbrieven opgeven via info@dunavie.nl of houd onze website, www.dunavie.nl in de gaten.

< Terug naar overzicht