MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Project Lavendel van Dunavie bereikt hoogste punt in Rijnsoever Noord

02-09-2011

Appartementengebouw Lavendel in Rijnsoever Noord heeft haar hoogste punt bereikt. Dunavie realiseert in dit appartementengebouw 12 Koopgarant appartementen (woningen met korting) die inmiddels zijn verkocht. Ook komen er 28 zorgappartementen die aan Philadelphia Zorg worden verhuurd, samen met 4 gemeenschappelijke ruimten.

Appartementengebouw Lavendel
Dunavie heeft op uitnodiging van de gemeente Katwijk in 2009 besloten het sociale woningbouwprogramma in Rijnsoever Noord te realiseren. Samen met de gemeente Katwijk en projectontwikkelaar VORM Ontwikkeling heeft Dunavie de plannen verder uitgewerkt. De eerste paal ging op 1 maart 2011 de grond in.
In het gebouw Lavendel worden de huurappartementen voor Philadelphia Zorg ontwikkeld. Philadelphia is een landelijke organisatie in de gehandicaptenzorg die ondersteuning biedt aan ruim 8.000 cliŽnten. Bovendien komen er 12 ruime Koopgarant appartementen in het gebouw, voor een groot deel voor mensen die momenteel huren van Dunavie en de overstap wagen naar een koopwoning.
Naar verwachting wordt het appartementengebouw Lavendel in het voorjaar van 2012 opgeleverd.

Project Rozemarijn: Eengezinswoningen Koopgarant
Later dit jaar start Dunavie met de verkoop van acht eengezinswoningen onder de projectnaam ďRozemarijnĒ. Vanaf oktober 2011 worden de woningen verkocht onder Koopgarant-voorwaarden met een korting. Houdt u onze website in de†gaten voor meer informatie. †

< Terug naar overzicht