MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Prijsvraag: Bedenk een nieuwe naam voor aanleunwoningen ‘de Vlietstede’

02-09-2011

Dunavie is op dit moment druk bezig met de renovatieplannen voor de aanleunwoningen van Vlietstede.

Deze plannen krijgen inmiddels vorm. Op zaterdag 10 september presenteren wij deze plannen tijdens de open dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur bij de entree van het gebouw aan de Smidsstraat.

Prijsvraag
Een nieuwe start. Een nieuwe naam. Denkt u mee en komt uw naam op de gevel te staan? Ook maakt u kans op een leuke prijs. De naam moet aan twee criteria voldoen:
1. De naam past bij de functie: onbezorgd wonen: modern wonen voor ouderen en mensen met een beperking met alle faciliteiten binnen handbereik.
2. Het is een originele naam (dus geen verwijzingen naar DSV, de straatnamen, oude namen) en de naam is uniek in de regio.

Jury
De jury (vertegenwoordiging van Dunavie, gemeente Katwijk en Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek) kiest de nieuwe naam. U kunt uw idee tot half oktober aan ons kenbaar maken: door het formulier in te vullen, het te vermelden op de route van de fietstocht of een mail te sturen aan info@dunavie.nl onder vermelding van prijsvraag. Tijdens een feestelijke bijeenkomst wordt de nieuwe naam gepresenteerd. Deelnemers aan de prijsvraag ontvangen te zijner tijd een uitnodiging.

< Terug naar overzicht