MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Feestelijke opening speeltuin ’t Duyfrak

17-06-2011

Op woensdagmiddag 15 juni is de eerste speeltuin in ’t Duyfrak feestelijk geopend door wethouder Daan Binnendijk. De wijk ‘t Duyfrak breidt zich steeds meer uit en daarmee ook de voorzieningen. “We vinden het erg belangrijk dat de kinderen in ’t Duyfrak een plek hebben om te spelen. Daarom is deze speeltuin al aangelegd voordat de wijk helemaal klaar is”, aldus wethouder Binnendijk.

De kinderen en hun ouders hadden het prima naar hun zin; er werd naar hartenlust geklommen op het speeltoestel, er was voor iedereen een ballonnenfiguur, limonade uit de limonade koe en wie wilde kon geschminkt worden. Laura, Jamie, Luuk, Larissa, Sami en Raili, de prijswinnaars van de kleurwedstrijd, werden nog eens extra in het zonnetje gezet.

Over t Duyfrak

t Duyfrak is een groene, waterrijke woonwijk langs de Oude Rijn in het sfeervolle dorp Valkenburg, gemeente Katwijk. Wonen in 't Duyfrak is als wonen in een dorp. Kleinschalig en met een rijke variatie aan woningtypen, gevels en (natuurlijke) materialen. Met de vrije sector en sociale huur- en koopwoningen in diverse prijsklassen is er voor ieder wat wils: herenhuizen, appartementen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, starterswoningen, vrijstaande villa's en vrije kavels. Starters, senioren, toekomstige senioren n natuurlijk (jonge) gezinnen voelen zich snel thuis in deze oase van rust binnen de Randstad. De ligging aan de oude Rijn vlak bij duin, zee, winkelcentra en recreatie zorgt voor genoeg vertier naast de deur. Verder is de goede bereikbaarheid langs de A44 een groot pluspunt. Meer informatie over t Duyfrak is te vinden op www.tduyfrak.nl.


Bij de ontwikkeling van `t Duyfrak zijn betrokken: gemeente Katwijk, ontwikkelingscombinatie Van Zessen Claer, Bouwinvest en Dunavie.
< Terug naar overzicht