MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Open huis buurtbeheerder Ton Lukkien

10-03-2011

Dunavie organiseerde woensdagmiddag 9 maart een open huis in het buurtbeheerderskantoor aan de Parsstraat 42. Omwonenden en andere geïnteresseerden waren van harte welkom om het kantoor te bewonderen en persoonlijk kennis te maken met buurtbeheerder Ton Lukkien.

Was u niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens het open huis? Buurtbeheerder Ton Lukkien houdt dagelijks spreekuur tussen 10.00 en 10.45 uur in zijn kantoor aan de Parsstraat 42 en op dinsdag en donderdag van 11.00 tot 11.30 uur in het kantoor van SH de Duinstreek aan de Nassaudreef 38a. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen om kennis te maken of uw vraag/probleem te bespreken.

Buurbeheer in uw wijk
De buurtbeheerders zorgen er samen met collega’s van team sociaal beheer en de bewoners voor dat de wijken in Katwijk leefbaar blijven. De buurbeheerders zijn actief in alle wijken waar Dunavie woningen heeft. Zij hebben een signaleringsfunctie en de buurtbeheerders controleren op vervuiling. Ook informeert de buurtbeheerder bewoners over zaken die spelen en is hij het aanspreekpunt voor de buurt. U als bewoner kunt problemen in de buurt doorgeven aan de buurtbeheerder. Samen met de bewoners zoeken we dan naar een oplossing.

< Terug naar overzicht