MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Belangrijke wijziging huurtoeslag

20-01-2011

Belangrijke wijziging huurtoeslag

Tot op heden is het voor huurders van voormalig KBV mogelijk geweest om de huurtoeslag direct bij Dunavie te laten storten. Vervolgens verrekent Dunavie dit met uw huur. Binnenkort is het niet meer mogelijk om het ontvangen van de huurtoeslag via de rekening van Dunavie te laten verlopen.

Doorgeven wijziging

Vergeet u niet om het rekeningnummer waar de toeslag op wordt gestort te wijzigen in uw eigen rekeningnummer. Dit kunt u doen door het wijzigingsformulier in te vullen. U kunt het wijzigingsformulier aanvragen op www.belastingdienst.nl of via de Belastingtelefoon: 0800-0543.
Vanaf het moment dat dit is gewijzigd, moet u de totale huurprijs betalen aan Dunavie. Betaalt u de huur via automatische incasso of met uw pinpas aan de balie? Dan wordt u het bedrag automatisch aangepast naar het volledige huurbedrag. Betaalt u zelf via de bank, dan dient u er zelf voor te zorgen dat u voortaan de volledige huurprijs betaalt. Wanneer u het oude, lagere bedrag blijft betalen dan loopt u dus een achterstand in huurbetaling op. Heeft u hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer (071) 820 08 00. 

< Terug naar overzicht