MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie rondt renovatie 50 woningen Randweg af

13-12-2016

Vrijdag 9 december was er voor de bewoners van de 50 woningen aan de Randweg een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje om de afronding van het project te vieren.

Vanaf half vijf waren de huurders van deze woningen van harte welkom in een speciaal ingericht feesttent op het naburig terrein naast De Coepel. De samenwerkingspartners van Dunavie bij dit project waren ondermeer Pasman schilders en Weijers Eikhout.

Het dak eraf
Rene Penning (manager vastgoed bij Dunavie) heette alle bewoners welkom. “Als jonge mensen een feestje vieren, gaat het dak eraf in de figuurlijke zin. Bij u is het dak er letterlijk afgegaan en zijn tevens de dakpannen vernieuwd”, gaf de heer Penning in zijn speech aan. “Niet alleen is het dak vernieuwd maar ook is het voegwerk aangepakt, de riolering vernieuwd en staat het complex weer vers in de verf”. Tijdens zijn speech greep de heer Penning ook meteen de gelegenheid aan om een aantal mensen te bedanken. Zowel de projectmensen als zeker de bewoners voor hun geduld en medewerking aan dit project. Er is heel wat koffie gezet voor de “werkmannen” en de bewoners hebben prettig meegewerkt met het leeghalen van ondermeer zolders en bergingen.

Een warm huis
De werkzaamheden aan het dak hebben ervoor gezorgd dat de woning veel beter geisoleerd is. Dit is ook merkbaar in de woningen. “Een heerlijk warm en fijn huis, waar ik al lang woon en ook van plan ben nog lang te blijven wonen”, gaf een van de bewoners aan. Een andere bewoner woont al langer dan 65 jaar in de woning en is zeker niet van plan te verhuizen.

Fijne feestdagen
Om de bewoners alvast een voorproefje te geven op de komende feestdagen, had Pasman voor iedere bewoner een Kerststol beschikbaar gesteld om na het feest mee naar huis te nemen.

< Terug naar overzicht