MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dringende oproep aan alle woningzoekenden WoningNet Holland Rijnland

22-05-2014

Op 1 april ging WoningNet Holland Rijnland van start. Sindsdien hebben ruim 44.500 woningzoekenden ingelogd bij WoningNet Holland Rijnland.

Hierbij toch de dringende oproep aan alle woningzoekenden die nog niet hebben ingelogd om dit alsnog te doen.

Verlengen inschrijving
Het is voor u als woningzoekende belangrijk dat u zo spoedig mogelijk inlogt  en controleert of WoningNet Holland Rijnland uw juiste e-mailadres heeft en is dit niet het geval dit aan te passen. Alleen als het juiste e-mailadres geregistreerd is, ontvangt u als woningzoekende de melding uw inschrijving te verlengen. Zonder correct e-mailadres loopt u het risico het verlengingsbericht en de betaling te missen, waarna uw inschrijving vervalt. Ook als u vroeger met een automatische incasso betaalde, het verzoek om in te loggen en bij verlenging opnieuw een automatische incasso af te geven. De oorspronkelijke incasso mocht WoningNet Holland Rijnland niet overnemen.

Brief oproep
Om te voorkomen dat woningzoekenden onbedoeld hun inschrijving verliezen, ontvangen de woningzoekenden die nog niet hebben ingelogd, nogmaals een brief of e-mail van WoningNet Holland Rijnland. Hierin wordt u dringend verzocht uw inschrijving te activeren.

Vragen
Heeft u vragen of moeilijkheden met inloggen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer
(071) 820 08 00.

< Terug naar overzicht