MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Officiële handeling start bouw appartementen Havenkwartier Katwijk

09-05-2014

Donderdag 8 mei vierde Dunavie samen met Bouwfonds Ontwikkeling, de Katwijkse Bouwmaatschappij en de kopers de start van de bouw van het exclusieve appartementengebouw Atlantic aan de Rogstraat in het Havenkwartier in Katwijk. Om dit te vieren verrichtte wethouder Van Duijn een officiële handeling door het stortten van een liftputvloer. Naar verwachting worden de appartementen medio 2015 opgeleverd.


Appartementen en penthouses met bijzonder uitzicht
De appartementen en penthouses variëren in grootte van 72 m2 tot en met 227 m2. Daarnaast beschikt elke woning over een eigen berging en parkeerplek op eigen terrein of in de overdekte garage. Het appartementengebouw is onderverdeeld in 44 koopappartementen van Bouwfonds en 16 sociale huurappartementen van woningcorporatie Dunavie. De huurappartementen worden eind 2014/begin 2015 aangeboden via Woningnet.

Op straatniveau komt een kantoorruimte en is er nog ruimte voor bijvoorbeeld horeca met een terras, passend bij het karakter van een jachthaven. Bouwfonds Ontwikkeling en De Leeuw Makelaardij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de woningen en commerciële ruimten. Er is nog een commerciële ruimte beschikbaar.

Over project Havenkwartier Katwijk
Het Havenkwartier is een ontwikkeling van Bouwfonds Ontwikkeling en ligt in het hart van Katwijk aan Zee, vlak bij het centrum en op maximaal 10 minuten loopafstand van het strand. De laatste industrie maakt plaats voor een nieuw woongebied en een autovrije wandelboulevard. Het Havenkwartier bestaat uit een gevarieerd aanbod van appartementen en penthouses, kadewoningen en eengezinswoningen rond een binnenterrein met speelgelegenheid. Aan de wandelboulevard komt tevens een speeltuin. Kijk voor meer informatie op www.havenkwartierkatwijk.nl.

< Terug naar overzicht