MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie start met onderhoud J.Th. de Visserstraat en Treubstraat

08-04-2014

Het onderhoud van de flats aan de J.Th. de Visserstraat en Treubstraat in Katwijk gaat van start.

Het onderhoud van de flats aan de J. Th.de Visserstraat en Treubstraat in Katwijk gaat van start. Dinsdag 8 april 2014 ondertekenden Alfred Busser (directeur-bestuurder Dunavie) en Leo Schuitemaker (directeur Vandersnoek) de overeenkomst voor het uitvoeren van het onderhoudsplan.

Samenwerking bewonerscommissie constructief
In 2012 startten wij met de voorbereiding van een onderhoudsproject met verbeteringen. Door een aantal tegenvallers hebben wij besloten het onderhoudsplan bij te stellen. Samen met de bewonerscommissie is bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd worden. De bewonerscommissie gaf aan dat de voor- en balkondeuren nodig aan vervanging toe waren. Deze werkzaamheden nemen we mee in het onderhoudsplan.

Werkzaamheden
Daarnaast vervangen we de balkonhekken door nieuwe hekken in de kleuren grijs (verdieping 1 tot en met 8) en wit (verdieping 9 tot en met 12). De kleurstelling van beide flats wordt in lijn gebracht met de nieuwe kopgevels die in 2013 werden gerealiseerd. In overleg met de bewonerscommissie is besloten de verticale windschermen bij het hoofdtrappenhuis te verwijderen, waardoor de bewoners minder last hebben van draaiwinden bij het betreden of verlaten van de galerij. Om de flats een nog fraaier aanzicht te geven verplaatsten we alle schotelantennes naar het dak.

Start werkzaamheden juni 2014
Naar verwachting start Vandersnoek de werkzaamheden in juni en ronden zij de werkzaamheden af voor Kerst 2014. De werkzaamheden in de J. Th. de Visserstraat en Treubstraat worden gelijkertijd uitgevoerd.

Bewoners
Wij houden de bewoners via nieuwsbrieven op de hoogte en als blijkt dat er behoefte is aan meer contactmomenten, organiseren we spreekuren. Daarnaast overleggen wij regelmatig met de bewonerscommissie.

< Terug naar overzicht