MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie bouwt gestaag verder aan de 99 huurwoningen in ‘t Duyfrak

13-02-2014

De bouw van de 99 huurwoningen in de nieuwbouwwijk ’t Duyfrak verloopt voorspoedig. Woensdag 12 februari 2014 bereikten de nieuwe huurappartementen van Dunavie het hoogste punt. Tijdens een informele bijeenkomst op de bouwplaats stond Dunavie samen met de betrokken partijen stil bij deze mijlpaal. Dunavie realiseert in fase 3 van ’t Duyfrak 36 nieuwbouwappartementen en 63 nieuwbouweengezinswoningen in de sociale huursector.

Pannenbier en pannenfris
Uit handen van Bert Veldman, projectontwikkelaar bij Dunavie, ontvingen de medewerkers van Ouwehand Bouw Katwijk en bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten een presentje voor hun inzet en betrokkenheid bij dit project. Op het hoogste punt werden de vlaggen gehesen en een mand met pannenbier en pannenfris overhandigd. Een oude traditie bij het bereiken van het hoogste punt van een gebouw.

De eerste tien eengezinswoningen zijn inmiddels verhuurd
Dunavie verwacht de eerste tien eengezinshuurwoningen begin maart op te leveren. De 36 appartementen worden nog voor de bouwvakvakantie, begin juli, opgeleverd. De overige 53 eengezinswoningen over een periode van juli tot en met oktober 2014. Beide gaan naar verwachting op 14 april 2014, nog voor de oplevering, in de sociale verhuur. Kijk voor meer informatie op www.dunavie.nl.

 

Op het hoogste punt van het appartementengebouw overhandigt Bert Veldman, projectontwikkelaar bij Dunavie, de mand met pannenbier en pannenfris aan Bouwe Kuijt, hoofduitvoerder van Ouwehand Bouw Katwijk.
< Terug naar overzicht