MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Namens Centraal Beheer Achmea maakten huurders Dunavie kans op teruggave aankoopbedrag rookmelders

13-12-2013

In oktober 2013 vond de brandpreventieactie plaats. Dunavie ging bij de huurders langs in de complexen en verkocht rookmelders tegen de speciale prijs van € 10 per stuk (winkelwaarde € 24,95). Centraal Beheer Achmea juichte deze actie toe en stelde daarom € 150 beschikbaar aan Dunavie. Vijftien huurders maakten kans om het aankoopbedrag van de rookmelder terug te krijgen.

Samen voor een veilige woonomgeving
Mark Hoogeveen, relatiemanager bij Centraal Beheer Achmea:'Uiteraard handelen wij als verzekeraar de schade bij brand keurig af. Alleen zien wij heel duidelijk het belang van preventieve maatregelen zoals deze rookmelders. Uiteindelijk is iedereen geholpen met het voorkomen van schade. Wij vinden deze gezamenlijke actie met Dunavie dan ook een prachtig voorbeeld hoe we samen de huurder ontzorgen en een veilige woonomgeving kunnen bieden.'

Vijftien huurders ontvingen het aankoopbedrag terug
De heer El Bahtiti was een van deze gelukkige winnaars. 'Ik loof de actie van Dunavie toe en twijfelde geen moment om een rookmelder aan te schaffen, 'aldus de heer El Bahtiti. Uit handen van Mark Hoogeveen ontving de heer El Bahtiti naast het aankoopbedrag ook nog een mooie bos bloemen. Alle winnende huurders zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.


Mede mogelijk gemaakt door Dunavie en Centraal Beheer Achmea< Terug naar overzicht