MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Veel bezoekers op de verhuurmanifestatie van de Nieuwe Rooie Buurt!

02-06-2008

Op 30 mei 2008 vond de verhuurmanifestatie van de Nieuwe Rooie Buurt plaats, in het Anker in Katwijk. De belangstelling was overweldigend.

Op de verhuurmanifestatie is officieel de verhuur van de woningen in de Nieuwe Rooie Buurt gestart. Geļnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot 16 juni 12.00 uur. De woningen worden middels een besloten loting bij de notaris toegewezen aan kandidaten die zich hebben ingeschreven. Het streven van Woonstichting KBV is dat 30% van de huurwoningen toegewezen wordt aan starters.

De Nieuwe Rooie Buurt is een mooie en authentieke wijk in Katwijk. Er zijn, na de terugkeer van oude huurders, nog 108 volledig gerenoveerde en gerestaureerde woningen beschikbaar voor de verhuur. De woningen kenmerken zich door een hoogwaardige bouw en afwerking, waaronder een luxe badkamer en keuken. De Nieuwe Rooie Buurt biedt de ultieme kans voor degenen die zijn uitgekeken op de reguliere nieuwbouwwijken.

Op zaterdag 7 juni vindt van 10.00 uur tot 16.00 uur een open dag plaats in een modelwoning. Deze modelwoning vindt u op de Meerburgkade 170. Uiteraard is iedere belangstellende van harte welkom om deze open dag te bezoeken. Meer informatie vindt u op de website www.nieuwerooiebuurt.nl


 

< Terug naar overzicht