MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie hard aan de slag om lifstoring Colijnstraat op te lossen

28-10-2013

Sinds september zijn er regelmatig storingen aan beide liften in ons complex aan de Colijnstraat in Katwijk. Dit bezorgt de bewoners veel ergernis en overlast. Dunavie heeft de afgelopen weken verschillende acties ondernomen om de storing op te lossen. Liftexperts hebben het probleem inmiddels gevonden. De printplaat is vervangen en vandaag wordt nog een onderdeel (schachtinformatie) vervangen. De verwachting is dat met deze reparaties de storingen zijn opgelost.

Extra maatregelen
De komende dagen is er tussen 7.00 en 22.00 uur een liftmonteur aanwezig in het complex. Wij verwachten na het uitvoeren van bovenstaande reparaties geen storing meer. Maar mocht die toch optreden, dan kan de monteur de storing direct oplossen. Tussen 22.00 en 7.00 uur is een monteur stand-by die binnen tien minuten ter plaatse is om het probleem op te lossen. Daarnaast gaan wij vanaf volgende week het besturingssysteem van beide liften vervangen. Het vervangen van het besturingssysteem minimaliseert de kans op toekomstige storingen.

Informatie bewoners
De bewoners ontvangen vandaag (maandag 28 oktober) een brief met daarin de acties die Dunavie neemt om de liftstoring op te lossen en de kans op storingen in de toekomst te minimaliseren. Ook is er geregeld contact met de bewonerscommissie.
< Terug naar overzicht