MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie bij top 10 beste werkgevers van Nederland

09-10-2013

Net als vorig jaar organiseerde Dunavie dit voorjaar een medewerkersonderzoek onder haar medewerkers. Onze medewerkers zijn namelijk bepalend voor ons succes. Met dit onderzoek meten wij hoe wij het als werkgever doen en wat het resultaat is van de ingezette acties van vorig jaar. De resultaten zijn goed. Dunavie schept voor haar medewerkers heldere kaders, waarbinnen medewerkers zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen voor het werk. Binnen Dunavie is veel ruimte voor talentontwikkeling: de mogelijkheden voor opleidingen en doorontwikkeling zijn zeer ruim.

En dan nu de uitslag!
Dunavie is in de categorie ‘Woningcorporaties’ op de 3de plaats geëindigd en in de totaallijst van organisaties tot 1.000 medewerkers op de 10de plaats. Een verbetering van drie plaatsen ten opzichte van vorig jaar.

Een mooi resultaat! Afgelopen periode stond in het teken van REK: resultaatgericht, efficiënt en klantgericht werken. Daar hebben we hard aangewerkt. In het onderzoek scoren we goed op deze punten. Dat maakt ons trots. Ons belangrijkste verbeterpunt is dat we nog meer van elkaar kunnen leren. De teams hebben dit punt omgezet naar concrete actiepunten om het werk nog beter te kunnen organiseren en de samenwerking te optimaliseren met als doel de klant nog beter van dienst te zijn.

Beste werkgeversonderzoek
Het beste werkgeversonderzoek wordt uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Het Beste werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer uitgevoerd. Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen. De posities die organisaties op de ranglijst krijgen, is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers.

 


 

< Terug naar overzicht