MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Opening Curadomi in de Nieuwe Rooie Buurt

02-11-2009

Op woensdag 11 november 2009 om 16.00 uur wordt de nieuwe thuishaven van Curadomi in de Nieuwe Rooie Buurt officieel geopend. Wethouder Van Duijn zal met de Curadomi-directeur Johan van der Ham en Alfred Busser, directeur-bestuurder van Woonstichting KBV de openingshandeling verrichten.

Op 29 september is Curadomi Stichting voor Thuiszorg verhuisd naar de gerenoveerde schildersloods middenin de Nieuwe Rooie Buurt. De thuiszorgorganisatie, die het hoogste kwaliteitskeurmerk in de zorg mag voeren, biedt een breed pallet aan diensten. Van hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning tot psychosociale zorgverlening met begeleiding bij psychiatrische problematieken en opvoedingsproblemen. Het nieuwe kantoor in de Schildersloods brengt de zorg dichtbij.

Woonstichting KBV is ook bijzonder blij met de intrek van Curadomi in de voormalige schildersloods. Het zorgsteunpunt draagt bij aan de filosofie van de gerenoveerde wijk, waarin een brede doelgroep haar thuis vindt: starters, gezinnen, ouderen en mensen met een zorgvraag.
< Terug naar overzicht