MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Dunavie presenteert resultaten 2012

29-07-2013

Deze week brengt Dunavie de resultaten over 2012 naar buiten. 2012 was een jaar waarin de bezuinigingsmaatregelen van de regering centraal stonden, de koopkracht en de huizenprijzen daalden en het consumentenvertrouwen een dieptepunt bereikte. Ondanks de economische tegenwind bleef Dunavie in beweging!

In beweging
In 2012 bleven we volop in beweging. Zo investeerden we in renovatie en onderhoud om onze bestaande woningen in goede staat te houden en bouwden we kwalitatief goede woningen tegen betaalbare prijzen: wij renoveerden 269 woningen en leverden 10 nieuwbouwwoningen op. Ook ondernamen we veel actie op het gebied van leefbaarheid om met onze huurders een prettige woonomgeving te realiseren. Dat doen we met onze partners, maar ook op eigen initiatief.

Dunavie is voorbereid op de toekomst
De economische crisis, maar ook de redding van Vestia en de oplopende verhuurdersheffing dwingen ons kritisch naar onze uitgaven te blijven kijken en de efficiency te blijven verbeteren. Ondanks de financieel lastige tijd blijven wij actief in het verbeteren van onze dienstverlening. Wij bieden woningzoekenden een breed scala aan huurwoningen aan en zorgen ervoor dat onze huurders zich thuisvoelen in hun woning en woonomgeving.

Lees ons jaarverslag
< Terug naar overzicht