MG 4740 header nieuws
< Terug naar overzicht

Honderdste woning in Westerhaghe verkocht

08-07-2013

Op vrijdag 28 juni is de handtekening gezet onder de honderdste verkochte woning in Westerhaghe. Hiermee is weer een mijlpaal bereikt in de verkoop van 114 eengezinswoningen en appartementen in deze nieuwe wijk in Rijnsburg. De familie Koopman zette de handtekening onder het koopcontract. Zij waren totaal verrast dat ze de honderdste woning kochten. Namens Dunavie en bouwbedrijf Heijmans Woningbouw ontvingen zij een bos bloemen.

Voorspoedig verloop
De bouw van de woningen in de nieuwbouwwijk Westerhaghe in Rijnsburg verloopt voorspoedig. Dunavie realiseert hier 52 ruime eengezinswoningen en 62 comfortabele appartementen. Ook worden 26 sociale huurappartementen op deze locatie gebouwd. Dit nieuwbouwproject van Dunavie vormt het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Westerhaghe midden in Rijnsburg. Naar verwachting worden de eerste eengezinswoningen eind 2013 opgeleverd. De appartementen worden in de loop van 2014 opgeleverd.

Openstelling bouwterrein
Op vrijdag 6 september en vrijdag 4 oktober wordt het bouwterrein opengesteld voor belangstellenden. Dit biedt u de kans het project van dichtbij te bekijken. Binnenkort leest u hier meer over op onze website www.dunavie.nl.

          Familie Koopman zet een handtekening onder het koopcontract.

< Terug naar overzicht